23 de juny 2017

Última sessió

Avui 17 de maig assistim al seminari Alicia, Aida, Marian, Odet, Begonya, Dolors i Isabel. Comencem amb l'anàlisi per part de Dolors, Isabel i Marian de les I jornades MAOC realitzades el 12 i 13 de maig a l'IES Jaume I a Borriana. Comenten el programa i ressalten les ponències-col·loquis de diferents IES (Quatre Cantons, Sins Cardener, Cartima, Montgròs, Cotes Baixes, Sils, Les Vinyes). Així, en tots ells l'organització del centre ha passat de departaments a àmbits amb 2 professors per aula i amb treball cooperatiu i ABP. Tanmateix, les optatives s'eliminen i passen a ser tallers trimestrals de teatre, ràdio, idiomes, ...
Per a dur-lo a terme, cal la implicació de tot el claustre i el treball en xarxa del professorat amb una molt bona coordinació. 
Es pot trobar més informació d'aquestes jornades a:
https://sites.google.com/view/jornnades-maoc/p%C3%A0gina-principal


També s'analitzen les jornades de Castelló Educa, la primera assemblea del MRP de secundària "Arrancapins" i es finalitza la tertúlia dialògica de "Avaluar per aprendre" de Neus Sanmartí.
Per concloure l'última sessió, s'avalua el seminari d'aquest curs 2016-2017 i es decideix no continuar el pròxim curs, deixant el seminari en "stand by" degut a la dificultat dels participants en assistir-ne. La majoria inicien nous seminaris el curs 2017-2018 específics del seu àmbit o del seu nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada