01 de maig 2015

Comencem la revisió dels projectes



Sessió 29/04/2015: exposem alguns treballs per al monogràfic del seminari 
Avui 29 d’abril del 2015, assistim a la quinta sessió del seminari: David Gonzalez, Lucía, Aida, Isabel, Dolors, Alicia i Maite (companyes de Begonya), Raül, Odet i David Porcar. 
Odet revisa els articles/ esborranys que estan penjats en google drive i, per tant, confirmats per al monogràfics del seminari:
1- Coneixement integrat (Begonya i Maite).
2-Educació emocional i interioritat (David González).
3-El liderazgo compartido del profesorado en un diagnóstico social participativo (Adrià i Auxi).
4- Grups d’investigació (Raül).
5-PBL o aprendizaje basado en proyectos: una experiencia de coordinación y enseñanza auténtica en la universidad (Odet i Lucia).
6- Plàstica (Alicia).
7-Grups interactius  (Isabel i Dolors).
8- La prehistoria: una experiencia de trabajo por proyectos en educación primaria (Aida, Mati i Amèlia).
A més, hi ha 5 treballs més pendents de ser confirmats.
Imatge inserida 4

Comentem que caldria fixar una data per tal de poder concloure amb el monogràfic aquest curs acadèmic 2014/2015. La propera sessió estava prevista per al 27 de maig. No obstant això, es decideix ajornar-la  per al 17 de juny a les 16.00 hores. 
Comencem a presentar i comentar els treballs. S’exposen 5 treballs i 3 en queden pendents (el d’Odet i Lucia, el de Isabel i Dolors i el d Aida, Mati i Amèlia) per a la pròxima sessió. 
Agafem nota de les aportacions dels companys i companyes per millorar els nostres treballs. A més comentem alguns dubtes comuns referents a la citació en els articles acadèmics. Aida penjarà al drive un document explicatiu sobre com citar seguint les normes APA (6 ª edició), a més proporciona una enllaç web que genera les cites bibliogràfiques:
Acordem que qui vulga pot llegir els treballs dels companys i companyes penjats al drive i en un document escriure suggeriments o aportacions. 
En la propera sessió del 17 de juny, acabarem d’exposar els articles pendents.
Imatge inserida 6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada